Below is the link to the summary of voting for the design of the proposed new village shop.

New Village Shop – Voting Outcome

Key headlines:

102 people voted – approx 12% of those on the electoral register.

The semi-circular building was the most popular – 57%

Most significant comment was that the new shop should be sited where the existing shop is, maintaining views to the recreational area.

Next steps:

There will be a consultation period of 5 weeks during which time comments and observations can be made.  Please send to Sara Crabb:

sarah@primrosecottage.life

Meanwhile the Shop Committee and Parish Councillors will be looking at the commercial/planning/project plan issues.

After this, if appropriate, the architects will be commissioned to draw up the plans for the building and project plan defined.